Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Uutta kotia etsimässä

Gestreepte - kasvatit

Kasvattimme ovat aina puhtaita seepraponeja. Saat valita varsan syntymäajan ja sukupuolen, nimeen tulee kasvattajaliitteen lisäksi itse valitsemasi nimi.

Sivut tulee luoda kahden viikon sisään ostotarjouksen hyväksymisestä. Varsalta emme toivo kuin pitkäaikaista kotia, kaikki muu on plussaa. Mikäli kuitenkin joudut luopumaan kasvatistamme, tuothan sen meille takaisin?

Tarjouksen voit lähettää sähköpostiin: briekwa.virtuaali(a)gmail.com

Tällä hetkellä:
Nee ja Pemai astutettiin Afrikassa (evm-)oreilla. Mikäli oma seepraponilapsi kiinnostaa, näistä tammoista on saatavilla varsat!
 

Raitavälitys

Samalla kun haemme itsellemme jalostusmateriaalia Afrikasta, otamme aina muutaman "ekstran" mukaan muille innokkaille. Tuojaksi merkitään Jane. Sivut tulee luoda kahden viikon sisään tarjouksesi hyväksymisestä. 

Tuonti 1. Adriaan (myyty)

Tuonti 2. Antje (myyty)

Tuonti 3. Delina

Rotu: seepraponi

väri: mustavalkoraidallinen

sukupuoli: tamma

säkäkorkeus: 140 cm

syntymävuosi: 2008

tuoja: Jane, Briekwa

 valjakko: helppo

kasvattaja: Toer Sentrum, Namibia

Delina on Namibian puolella kuljettanut turisteja kärryajeluilla, mutta sitä on pidetty kuitenkin hyvin. Se osaa kaikki perusteet ja kuuntelee moitteetta ohjia. Delina on ihmisläheinen ja kuuliainen, ja sen saisi varmasti koulutettua ratsuksikin. Delinan mukaan saa yli 400 sanaisen päiväkirjamerkinnän tuonnista, se löytyy myös tallissa olevien seepraponien päiväkirjoista.

Tuonti 4. Ece

Rotu: seepraponi

väri: mustavalkoraidallinen

sukupuoli: tamma

säkäkorkeus: 133 cm

syntymävuosi: 2012

tuoja: Jane, Briekwa

 ko, re, me: HeC, 50, 40

kasvattaja: Toer Sentrum, Namibia

Ecen koulutus on loppusuoralla, mutta vielä löytyy vähän projektia. Ece otti pitkän kuljetuksen Suomeen kaikista rennoiten, joten ainakaan boksipelko ei tule estämään mahdollista kisauraa. Ecen mukaan saa yli 400 sanaisen päiväkirjamerkinnän tuonnista, se löytyy myös tallissa olevien seepraponien päiväkirjoista.

 

 

 

Briekwa on virtuaalitalli. Mitään ei tapahdu oikeasti.

©2020 Virtuaalisia seepraponeja - suntuubi.com